AHIDA Terres de l’Ebre

AHIDA Terres de l’Ebre va nàixer l’any 2007 quan un grup de mares i pares ens vam unir amb la voluntat de treballar per la integració dels afectats pel trastorn per dèficit d’atenció amb, o sense, hiperactivitat (TDAH).

Les mancances i dificultats que comporta conviure amb aquest trastorn a nivell escolar, familiar, laboral, etc., va fer que ens poséssim d’acord per ajudar els nostres fills i ajudar-nos també com a famílies a tirar endavant i buscar recursos treballant amb l’administració i professionals. A més, a  les Terres de l’Ebre no hi havia cap associació i el sentiment de solitud i desemparament que sentíem ens va animar a unir-nos per aconseguir recursos i, alhora, per donar-nos suport mutu.

Durant aquests anys hem organitzat tallers per a xiquets i xiquetes, escoles de mares i pares, hem fet xerrades a escoles i instituts, hem participat en la Comissió TDAH a les Terres de l’Ebre; i també hem assistit i participat en nombrosos tallers o jornades organitzades per les diferents federacions sobre TDAH  per tal de formar-nos i estar al dia de qualsevol innovació sobre diagnòstic, medicació, teràpies, etc.

A més, organitzem periòdicament jornades intensives amb ponents especialitzats adreçades a les famílies i professionals que tenen a veure amb el TDAH; les quals s’han dut a terme els anys 2007, 2008, 2009, 2011, 2014 i 2015.

La nostra associació sempre ha estat oberta i hem col·laborat amb professionals, associacions i famílies per tal que els nostres fills, filles i familiars tinguin la millor qualitat de vida.